I want a girl with lips like morphine

Imorgon avgår vår bil mot egentligen ganska okända resmål. Vi reser i en bil och har en plats över, därför är vi på jakt efter just dig!  Just det, vi är på jakt efter en resekompis till imorgon. Vi erkänner att det är lite kort om tid, men erkänn, det är kul med spontanresor!

Vi söker dig som är en glad, rolig, singel tjej. ett bra utseende är inget krav men ett stort plus i kanten. Ålder spelar ingen roll, men kan vara ett plus också :)  Du ska vara helst brunett, gärna nästan svarthårig eller blond.
Resan kommer att starta ungefär 19:00 imorgon, torsdag, och pågå till någon gång på söndag eftermiddag. Den kommer att kantas med ett stopp på badparken i Leksand och säkert flera spontana små stopp. Dessutom kommer mycket roliga saker ske under bilfärden.

Men nog om dig, nu ska jag berätta lite om oss. Vi består av en klan av 4 sammansvetsade killar, varav tre av oss är ute på marknaden. Samtalsämnen brukar variera stort mellan oss, men de är alltid intressanta och innehåller en stor mängd humor. Du kommer inte ha tråkigt med oss är en garanti vi kan lämna.

Känner du dig intresserad eller bara vill veta mera, tveka inte att fråga oss. Vi svarar gärna på frågor. Känner du att det är din personliga ekonomi som hindrar dig kan vi säkert komma överens om ett generöst bidrag från oss!
Vi finns på telefonnummer: 073-0648637 och vi svarar 24 timmar om dygnet.
Vore riktigt kul om du kunde följa, vi vill ha med dig!

Välkommen till vår värld resekompis!

Uppdatering på begäran!

Jahapp, din önskan är min lag! Fastänn du inte vågade namnge dig själv, det var lite fegt!
Ja, jag det är du som kallade dig Nyfiken som jag menar!

Nåväl, en grym helg har jag lagt bakom mig!
Fredagen började med en bussresa till Umeå för att lämna igen nyckeln till mitt gamla boende, förresten så blev jag och Olov officiellt sambos igår! Ja, ni kan skriva ett grattis här i bloggen! Inflyttningspresenterna tar vi emot till hösten!

Sen fortsatte vår själavandring till Skellefteå för att spendera resten av helgen där!
Vi festade och lyssnade på lite artister, var mycket trevligt. Lördagen blev också fylld av fest, men inget artistlyssnande, vi for in på området rätt så tidigt och drog oss mot älvstältet. Där fastnade vi tills området stängde. Jäklar, där var det röj, vi var väl ett gäng på ca 10-15 killar och några flickor som alla kände varandra och höll oss längst fram vid scen och hoppade och skuttade som vilda kaniner på hoppstyltor drickandes red bull.

Sen spårade det ju ur lite lätt mot slutet men det gick ju bra i slutändan. :)
Haha, under lördagen hände en rolig sak på förfesten. Jag tror att jag, Olov och Lööv har de bästa förfesterna i världen, trots att vi bara är tre deltagare. Det började med att jag hittade ett örhänge som låg på bordet och sa till de andra:
-Ska jag ha på mig det här i kväll?
De andra: Nä, du har väl inget hål i örat.
-Jo, det har jag visst det, gick och tog på mig örhänget för att bevisa det.
-Ha, men det har ju jag med, sa Lööv
Jag och Olov: Ehh, nej det har du inte!
-Jo, det har jag visst det!
Jag och Olov: NEJ!
-Nähä, men då fixar vi väl det då!

Och på den vägen var det, efter många om och men och smärtsamma grimaser så hade han ett örhänge hängandes i örat! Hela processen är filmad för den som är intresserad att se den. Väl ute på området försökte han locka till sig damerna med att dingla med örhänget med det gick väl sådär för han.

Nu får vi ser hur resten av sommaren ser ut, letar just nu efter förslag till boende under PDOL, sen ryktas det om en eventuell roadtrip neröver. Men var inte oriolig, jag kommer att uppdatera er om hur det går!
Ha det bra!

Ohh, Behave!

RSS 2.0