I want a girl with lips like morphine

Imorgon avgår vår bil mot egentligen ganska okända resmål. Vi reser i en bil och har en plats över, därför är vi på jakt efter just dig!  Just det, vi är på jakt efter en resekompis till imorgon. Vi erkänner att det är lite kort om tid, men erkänn, det är kul med spontanresor!

Vi söker dig som är en glad, rolig, singel tjej. ett bra utseende är inget krav men ett stort plus i kanten. Ålder spelar ingen roll, men kan vara ett plus också :)  Du ska vara helst brunett, gärna nästan svarthårig eller blond.
Resan kommer att starta ungefär 19:00 imorgon, torsdag, och pågå till någon gång på söndag eftermiddag. Den kommer att kantas med ett stopp på badparken i Leksand och säkert flera spontana små stopp. Dessutom kommer mycket roliga saker ske under bilfärden.

Men nog om dig, nu ska jag berätta lite om oss. Vi består av en klan av 4 sammansvetsade killar, varav tre av oss är ute på marknaden. Samtalsämnen brukar variera stort mellan oss, men de är alltid intressanta och innehåller en stor mängd humor. Du kommer inte ha tråkigt med oss är en garanti vi kan lämna.

Känner du dig intresserad eller bara vill veta mera, tveka inte att fråga oss. Vi svarar gärna på frågor. Känner du att det är din personliga ekonomi som hindrar dig kan vi säkert komma överens om ett generöst bidrag från oss!
Vi finns på telefonnummer: 073-0648637 och vi svarar 24 timmar om dygnet.
Vore riktigt kul om du kunde följa, vi vill ha med dig!

Välkommen till vår värld resekompis!

Kommentarer
Postat av: Ove

amen brother

2008-07-09 @ 23:13:45
Postat av: emma

frestande..:)

2008-07-20 @ 23:22:42
Postat av: Ove

Nu har du också internet hemma bubben :)

2008-08-22 @ 21:35:26
Postat av: evelina

sluta vägra uppdatera

2008-09-11 @ 19:48:48
URL: http://evelinaloov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0