Ourdayeveningen

Det är tydligen vårdagsjämningen idag, det firar vi med en golfapplåd. Sitter här och har en liten paus i pluggandet. Går ganska bra ändå, är ju faktiskt halvkul att plugga detta.

Match i Kraft arena på måndag, vill fara men blir lite bökigt, har inte bestämmt mig klart ännu. Måste tänka på saken. sa Bamse och skuttade upp till höga berget.

Som vanligt fick jag ett rus av studieläsningar idag också. Med andra ord betyder det att ibland kan jag fastna i timmar på sidor som tex pubmed för att läsa artiklar om saker som är intressant. Just idag fastnade jag för alkohol och främst då oxidation av alkohol.

Vad kom jag då fram till i mina efterforskningar...alkohol är elakt.  (Ett sidospår som jag studerade mest är ppåskyndning av förbränningen av alkohol. Det är ju vida erkännt att förbränningen inte kan påskyndas, detta är dock inte 100% sant. den kan det. Dock är det väldigt liten skillnad på de flesta medel (som metylblått, insulin, bastubadning, motion osv) men en sak fungerar tydligen. Stor konsumtion av fruktos, alltså fruktsocker. Vissa studier sa att det kunde ge en 70-80% ökning av hastigheten vid stora intag, som ungefär 2g/ kg kroppsvikt i timmen. Detta ledde dock ofta till stora magsmärtor hos försökspersonerna, men för vissa kanske det är värt. 

Som sagt, det är kul att läsa artiklar, och väldigt lätt att fastna.

Näe, nu ska jag gå och ta en öl, hejs!

Snälla, snälla, snälla

Melodifestivalen på tv eller singstar i lägenheten ovanför, jag vet inte riktigt vad jag hatar mest , vad jag ska välja att tvingas att lyssna på, det låter lika dåligt. Just nu känns det som att det kvittar, säger jag och väljer att stoppa wienerkorv i öronen och låtsas som att det regnar.


Såg nyss matchen, och vilken match. Skellefteå fullkomligt körde över LHC!!! Kul att de överraskar och visar alla som trodde på en enkel LHC seger att de hade fel.

Dessutom var jag och prövade IKSU:s golfsimulator idag. Vilken uppfinning, göra den enormt fysiska sporten golf ännu mer fysisk genom att skippa gå-momentet, det är bra det.

Just ja!!! Lovade ju bilder på min pizza igår, dock blev jag tvungen ut på en liten promenad så den kommer idag istället.
 

 
Bestod av:
 1st färdig pizzabotten alá Pizzakit med tomatsås på sån där explosiv burk.
2st kycklingfilér
200g Kalkon i skivor
1st Advokato
Lite sallad
samt 1st paprika
och 150g ost


och så en klick kessella med sötsur sås till så är den komplett!

Nu blir det att vänta och trötta ut skrikhalsarna där uppe så det blir tyst så jag kan se en film! Vi hörs!

Partyfredag!

Kunde man kalla det, ett annat namn kan vara lugna fredagen, fast det lät tråkigare. Sitter för mig själv och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar.
 Håller på att göra en pizza, är liten mix av diverse livsmedel på den, ska bli kul att smaka. Återkommer med betyg och innehållsdeklaration. Du är välkommen att kika förbi på en slice, det blir nog över till dig.
Ses snart då!

Helt sjukt

Torsdag är snart över och snart kommer häljen, sjönt. Tyvärr gick det inte så bra för skellefteå idag, det gillar vi inte.

Gaah, HAAAAAAAATAAAAA!!! oj, vad hände,? jo, den här jävla fotsvampsreklamen från helvetet kommer fram. Den kommer alltid när jag sitter och äter: Här titta närmare så får du se, här har du fotsvamp. Den bilden får en alltid att bli betydligt hunrigare. Fan, de kan inte tänka hårt de som censurerar reklamer.

Nåväl, nu är den över, nu har jag lugnat ner mig. tills den kommer igen.  Undra vad som händer i helgen, Olavi har tydligen fått för sig något och vill inte komma hit på helgerna, det gillar vi inte, det är dåligt stil helt enkelt.

Vi får se vad som händer, kanske du har några förslag?

DaY Triiie

Jahapp, fick bara en plötslig lust att förmedla hur ruskigt allmänbildad jag är. Jag vann över Lööv med ca 17-3 i frågesporten på tv, på ettan vad den nu heter, med killen som fortfarande inte fattat att han inte är rolig. Förslag från er tittare mottages tacksamt, först öppnat rätt svar belönas med 10%-rabatt på DVD-boxen med alla säsonger av M.A.S.H

För er läsare som går runt och funderar på huruvida de ska tvätta sin mp3-spelare eller inte ger jag er ett litet tips. Skippa det! Det kan få biverkningar som eventuella svårtigheter att starta den efter tvätten. 

Senaste tiden ahr det förekomit en diskussion om vars sommarens resa ska gå. Det tisslas och tasslas om eventuella resemål till Borlänge efter den beryktade Peace and lööv festivalen, detta mest på grund av att mötle crüe ska göra sin enda Sverige-spelning för i år där. Och som en vädligt klok men ändå väldigt full Jesper sa ungefär 4 gånger per minut till mig en gång: Det kan nog bli sista gången man har chans att få se dem.

Nej åter till Pang i bygget seendet, som för övrigt Lööv aldrig har sett.. patetiskt rent utsagt.

Under och in

Still alive

Verkar som att jag aldrig kommer ge upp den här bloggen fast egentligen borde man kalla det att jag aldrig vågar låta den dö. För det skulle ju vara ett misslyckande och sånna är ju aldrig positiva.

Anledningar till varför jag inte uppdaterar så ofta är ganska få till antal, ännu mindre är de till styrka. Jag är helt enkelt för lat, dessa tangenter på denna dator är allt för tunga att mödosamt trycka ner för att skriva någonting som kommer att fastna på denna blogg för all evighet, eller åtminstone till bloggandet hype är över vilket lär vara några ljusmånader bort.

Tyvärr så händer det vid dessa tillfällen av allt för långt uppehåll att minnen tenderar att blekna och sakta...inte suddas ut, men på något sätt ändå försvinna. För många ting som kvalificerat sig till denna blogg har skett, men de är för många och för bra gömda i pannloben för att kunna plockas fram alla samtidigt nu. Många handlar om personliga prestationer, fler handlar om andra personers prestationer, men allra flest är som vanligt tagna från min käre husfluga Olavis bravader. Husflugan som jag för övrigt ska klara mig utan de närmsta veckorna, som tur är så kommer han hit varje tisdag, torsdag och helg.

Men allt är inte bortglömt:  :)

Olov: Hur går det för Sverige i VM (i handboll)??
Jag och Lööv: det går inte så bra.
Olov: För bägge lagen? Vi har ju Sverige 1 och Sverige 2
Jag och Lööv: Det lät väldigt konstigt att vi skulle ha 2 lag i ett VM, vad händer om bägge tar sig till final?
Olov: Men jag såg nyss en match mellan Sverige 2 och Egyptien!!!  (uttalas tjien)
Jag och Lööv: Egyptien??
Olov: jaa???  eller heter de Egyptien  (nu med ett sche-ljud)





Too cold Millers. (Olov)


Har fler saker att ta upp men väljer att låtar er suga på den lilla röda karamellen med citrussmak tills nästa inlägg, om sisådär några månader.


Men förresten...Dag 1 idag, ska bli kul hur det kommer se ut dag 120, för då går jag i mål!
För er som inte vet vad jag talar om så är det inte lätt. Men förändringar kommer ske, knappast märkbara, men ändå.

Här är iaf en liten hint ;) 



RSS 2.0